als je klein bent moet je altijd extra presteren, ook als reclame- en webdesigbureau

Als kleintje moet je sterk staan in de wereld

List Reclamebureau en Webdesign is een klein bureau,
dit garandeert u dat wij ons altijd voor de volle 100% voor u inzetten

Ballade van de formicidae oftewel de kracht van het klein zijn.
’t Valt niet altijd mee om een mier te zijn. Om te overleven moet hij inventief zijn. Veel hindernissen moet’ie overwinnen. De aanpak bepaalt zijn kracht.
Creativiteit, samenwerkingsbereidheid en vasthoudendheid zijn hem eigen. Nijver en schrander lost hij met plezier alle problemen op om het doel te bereiken. Niets is onze held ”Formicidae” te veel.

Als klein bureau moet je groot presteren.
Ook voor ons als klein reclame- en webdesignbureau valt het niet altijd mee om klein te zijn. Wij moeten het altijd extra waar maken. Maar... dat doen we met plezier. Dìt garandeert u echter optimale resultaten uit uw reclame- of internetactiviteiten. List Reclamebureau en Webdesign geeft met kennis, creativiteit, flexibiliteit en inventiviteit uw communicatie-inspanningen een absolute meerwaarde.

Wat houdt u tegen eens kennis te maken met dit kleine bureau?
Het verplicht u tot niets. Neem voor het maken van een afspraak even contact op met List Reclamebureau en Webdesign Nijmegen (024) 68 44 332.
List Reclamebureau en Webdesign is niet gebonden aan Nijmegen en omstreken maar werkt voor klanten door heel Nederland en het Duitse grensgebied.

logo list

Sprongstraat 9, 6573 BN Beek (gemeente Berg en Dal) bij Nijmegen, contact: bel (024) 68 44 332 of mail even naar info...