Conceptueel webdesign, voor uw doelgroep en Google

Dankzij de reclame- en communicatieachtergrond realiseren we voor u
dè website waarmee u uw marketingdoelstelling behaalt

Wat wilt u bereiken met uw internetsite?
Als belangrijke speler binnen de communicatiemix is dat een gerechtvaardigde vraag. De doelstelling van een site kunnen o.a. zijn: - bevestiging van imago merk of bedrijf - promotie van o.a. merk of bedrijf - omzetverhoging - ondersteuning t.b.v. acties - voorlichting - directe verkoop door het inzetten van een webshop.

List Reclamebureau en Webdesign maakt voor u dè website vanuit uw marketingdoelstelling.
Een rondje over het internet leert dat er vaak heel wat mankeert aan de relatie tussen site en doelstelling. Conceptueel webdesign speelt een belangrijke rol bij de beoordeling van uw bedrijf, merk of organisatie bij uw doelgroep. Een eigen identiteit en duidelijke boodschap zijn daarbij belangrijke elementen.

Wilt u met ùw site optimaal communiceren, overtuigen en scoren?
Zaken als een logische sitestructuur, overtuigende teksten, verhelderende afbeeldingen en zoekmachineoptimalisatie mogen hierbij niet ontbreken. Bent u dit met ons eens en wilt u een professionele site? Neem dan nu contact met ons op voor meer info of een vrijblijvend voorstel.

Placeholder image

Sprongstraat 9, 6573 BN Beek (gemeente Berg en Dal) bij Nijmegen, contact: bel (024) 68 44 332 of mail even naar info...