communiceren naar uw doelgroep

De koppeling tussen marketing en communicatie

Consumer, business-to-business of non-profit, List Reclamebureau en Webdesign
vertaalt uw boodschap op doeltreffende wijze naar de doelgroep

Voor het behalen van uw marketingdoelstelling speelt communicatie een beslissende rol.
Dit geldt bij zowel imago, reclame als internet. Resultaat uit communicatie is een samenwerking tussen u en ons, tussen briefing en uitwerking. Wat willen we bereiken, hoe pakken we het aan en hoe geven we het vorm? Strategie, planning en creatie alsmede het doorgronden van uw produkt, dienst en doelgroep vormen de basis om optimaal te scoren uit reclame en webdesign.

Welke vorm van communicatie is het meest geschikt om de doelgroep te bereiken?
Reclame, internet, huistijl, documentatie zoals brochures, handleidingen en verpakkingen, persberichten, beurzen enz., u heeft een scala aan keuzemogelijkheden. Om uw doelgroep te bereiken is communicatiekennis nodig, inleving in de denkwereld van de doelgroep en creativiteit in de overtuiging. List Reclamebureau en Webdesign beschikt over die kennis. Al sinds 1985.

Wij bieden u allle disciplines om goede resultaten uit uw marketingdoelstelling te halen.
Zowel strategisch als creatief. List Reclamebureau en Webdesign Nijmegen geeft u een voorkeurspositie in het brein van de doelgroep. Prikkel de doelgroep en pak de aandacht zodanig dat deze zich bewust of onbewust laat verleiden om verder op uw boodschap in te gaan. Geef ons eens een briefing u laat ons voor u een vrijblijvend creatief voorstel maken.

List Reclamebureau en webdesign

Sprongstraat 9, 6573 BN Beek (gemeente Berg en Dal) bij Nijmegen, contact: bel (024) 68 44 332 of mail even naar info...