onderscheiden van de massa; je moet het natuurlijk wel durven!

Doelgerichte creativiteit om te scoren bij uw doelgroep

In reclame en webdesign is onderscheidend communiceren
een must voor de voorkeurspositie bij uw doelgroep

Onze doelgerichte creativiteit garandeert u communicatie waarmee u scoort bij uw doelgroep.
Voor effectieve communicatie moet je een unieke weg bewandelen en het 'me-too' effect vermijden. In reclame en webdesign is onderscheid erg belangrijk om een voorkeurspositie te krijgen bij de doelgroep. Doen wat de buurman doet, het volgen van de bekende weg is verleidelijk. Onder het motto van beter goed gejat dan slecht bedacht wordt er zo heel wat (mis-)-gecommuniceerd.

Om de voorkeurspositie te veroveren moet je je onderscheiden van de grijze massa.
Brengt de me-too strategie u eigenlijk wel het gewenste succes? Verwerft uw product of dienst zich hiermee een plekje vooraan in het brein van uw doelgroep? Nee dus, want ga maar na, in een boom met allemaal groene bladeren schreeuwt een paarse bloem om aandacht. List Reclamebureau en Webdesign biedt creativiteit op maat waarmee uw dienst of product positief boven de grauwe massa uitsteekt.

Via welk medium je ook communiceert, om te scoren moet je wel positief opvallen.
List Reclamebureau en Webdesign, durf er mee in zee te gaan. Een klein beetje lef moet je wel hebben om met de kop boven het maaiveld uit te steken. Uiteraard doen we dat niet via allerlei aandacht trekkende maar niet gerelateerde truukjes. Dit zie je maar al te vaak en levert echt geen succes op. Doeltreffend, sympathiek ingetogen en to-the-point op een aansprekende toon is uw sleutel tot succes.

homepage List Reclamebureau en Webdesign

Sprongstraat 9, 6573 BN Beek (gemeente Berg en Dal) bij Nijmegen, contact: bel (024) 68 44 332 of mail even naar info...